shopping-bag 0
Продукти : 0
Стойност : 0.00 лв.
Преглед на количката Поръчка

Single Blog Title

This is a single blog caption

685 лева бяха събрани на благотворителната томбола на мача с „Дунав“ (Русе)

685 лева бяха събрани от продажбата на талони за благотворителната томбола, която се проведе тази събота по време на полувремето на мача „Оборище“ – „Дунав“ (Русе). От тях 600 лева ще бъдат дарени на ЦНСТ за деца и младежи град Панагюрище, а останалите 85 лева на многочленно семейство от град Панагюрище в затруднено финансово положение.

Петима от зрителите на мача, които си бяха закупили от талоните за томболата , станаха горди притежатели на фланелки на двама бразилски ,един португалски и двама български футболисти .Зрителят спечелил тениската на португалския футболист на ПФК ” Лудогорец ” Витор Тиаго де Фрейташ Фернандеш, наричан накратко Витиня, реши да предостави наградата си на ЦНСТ за деца и младежи град Панагюрище.

Освен четирите фланелки на футболистите Ели Маркес, Елиаш Да Силва ,Витиня и Александър Бранеков, които бяха обявени първоначално , главният мениджър на “Локомотив” (Пловдив) г-н Георги Карушев предостави безвъздмезно за каузата фланелка на капитана и голмайстор на тима Мартин Камбуров, която също стана част от наградите.

По покана на бившия член на УС на ФК “Оборище” и администратор на клуба Стоян Търкаланов, г-н Карушев присъства на стадион “Орчо Войвода”, за да се наслади на дербито между “войводите” и “Дунав” (Русе).

Искаме най – сърдечно да благодарим на футболистите Ели Маркес, Елиаш Да Силва ,Витиня , Александър Бранеков и Мартин Камбуров за безвъзмездно предоставените фланелки и също така отново на Ели Маркес , чиято е идеята за тази благотворителна инициатива.Това беше първата , но не и последна подобна акция . 8-1024x718 944980_1368138249878968_6590882576174002898_n

FacebookTwitterWhatsApp