shopping-bag 0
Продукти : 0
Стойност : 0.00 лв.
Преглед на количката Поръчка

Ръководството на "Оборище" призовава феновете към толерантност

Поведението на зрителите ще бъде обект на видеонаблюдение

Ръководството на „Оборище“ призовава феновете към толерантност

След наложеното наказание на ФК „Оборище Панагюрище“ по повод хвърлени предмети от феновете по време на гостуването на ОФК „Поморие“ в първия кръг от първенството на „Б” група, ръководството отправя апел за толерантност и феърплей към запалянковците. „Панагюрската публика през годините е била пример за интелигентност, компетентност и добро възпитание.

Нека продължим добрите традиции да подкрепяме отбора, но и да показваме уважение и толерантност към противника, съдиите, служебните лица и агитките на съперника. Да не забравяме, че футболът е красива игра, който носи радост и удоволствие“, призовават от ръководството на ФК „Оборище Панагюрище“.

Преди първия домакински мач срещу „Ботев“ Гълъбово ръководството ще организира среща на феновете с представители на полицията и служители на клуба, на която да се разяснят отново нормативните изисквания и правилата, които трябва да бъдат спазвани. Срещата ще се състои на 31 юли от 17 часа на стадион „Орчо Войвода“ в Панагюрище.

Ръководството напомня, че на стадиона няма да бъдат допускани зрители в нетрезво състояние, както и фенове, които носят алкохол, оръжие, бомбички и други опасни предмети. Поведението на зрителите ще бъде обект на видеонаблюдение под контрола на полицейските органи.

FacebookTwitterWhatsApp