shopping-bag 0
Продукти : 0
Стойност : 0.00 лв.
Преглед на количката Поръчка

Single Blog Title

This is a single blog caption

Танчо Калпаков е треньор на годината , ФК“Оборище“ е отбор на годината на Община Панагюрище

На официална церемония в многофункционалната спортна зала „Арена Асарел“ в Панагюрище бяха наградени десетте най-добри спортисти на общината за изминалата 2015 година.

Организатори на събитието бяха Община Панагюрище и Асоциацията на спортните клубове.

На церемонията присъстваха кметът на общината г-н Никола Белишки, председателят на общински съвет г-н Христо Калоянов, общински съветници, членове на Постоянната комисия „Образование, култура, младежки дейности и спорт” на Общински съвет, председатели и представители на спортните клубове, които развиват дейност на територията на общината, директорите на училищата и представители на бизнеса и местните медии.

Класацията на 10-те най-добри спортисти на община Панагюрище за 2015 година бе определена от Асоциацията на спортните клубове, съвместно с членовете на постоянната комисия „Oбразование, култура, младежки дейности и спорт“ на Общински съвет – Панагюрище, заместник-кмета по хуманитарните дейности на Общината г-жа Галина Матанова и медиите на местно ниво.За „отбор на годината наградата получи ФК „Оборище“, а треньорът на футболистите Танчо Калпаков получи признанието за най-добър треньор. Той впечатли с джентълменски жест, като покани при себе си целия си щаб на отбора.

FacebookTwitterWhatsApp